We care

Bij Scherpenhuizen hebben we de ruimte, de technologie en de vakkennis om de verse producten van onze telers op de beste manier te vervoeren,

te verpakken en te vermarkten. We denken met u mee als het gaat om de beste prijs, de beste verpakking en het beste moment om uw versproducten aan te bieden. ‘Nee’ is een antwoord dat wij niet kennen!

We zoeken altijd naar een oplossing en gaan daarin tot het uiterste. Met ons unieke pakstation en een strakke regie in de logistiek zijn wij flexibel

en deskundig en gaan wij iedere uitdaging aan. Groente en fruit bewaren we in perfecte omstandigheden dankzij onze geklimatiseerde en gekoelde opslagmogelijkheden.

Let’s build together

Van Scherpenhuizen kunt u een hoogwaardig product en uitstekende service verwachten. Daar doen wij samen met onze telers iedere dag opnieuw ons best voor! Ons kwaliteitssysteem is gecertificeerd volgens de normen van IFS (Higher level), BRC en de normen van Q&S (Qualität und Sicherheit), SKAL (biologisch) en Planet Proof. Tevens hebben we vanuit het Kwaliteits-Controle-Bureau Nederland (KCB) een RIK-erkenning vanwege het hoge niveau van onze interne kwaliteitscontroles.

 

Naast certificaten garandeert liefde voor het vak de hoge kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Wij bereiken dat door uitstekende samenwerking en heldere communicatie met elkaar én met u als klant.

Met onze dienstverlening slaan we een brug tussen teler en retailer.

Een duurzame brug welteverstaan, want we werken in een hyper

duurzaam distributiecentrum dat volgens de strenge normen van

BREEAM is gebouwd én gecertificeerd.